Kérdése van? 06309628617
A sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.Felhasználhatjuk:levesekbe, főzelékek sűrítésére, pástétom készítéséhez. TIPP: Próbálja ki a sárgaborsó krémlevest ATAISZ zöldfűszersóval ízesítve!Allergén információ:Zabot, szezámmagot és zellert is feldolgozó üzemben készült.Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:Energiatartalom: 1400 KJ/ 321 kcalFehérje: 21,7 g,Zsír: 1,5 g,-amelyből telített zsírsavak: 0,10 gSzénhidrát: 53,1 g,-amelyből cukrok: 0,0 g,Só: 0,0 g.