Kérdése van? 06309628617
60 db étrend-kiegészítő kapszula, bevizsgált, kiváló minőségű gyógynövényekből.
Egymás hatását támogató gyógynövényekkel:Az articsókalevél, a kurkumagyökér, az orvosi rozmaring levél, a pitypang herba és gyökér, valamint a mezei katáng herba és gyökér támogatja a máj egészségét és az epefolyadék normál termelődését.*
*EFSA jegyzékben szereplő egészségtámogató hatások.
- Ha szeretne gyógynövényekkel is hozzájárulni ahhoz, hogy egészséges mennyiségben ürüljön epefolyadék a vékonybelébe, ezzel támogatva az emésztése egészségét, illetve szeretné elősegíteni mája egészségének megőrzését.- Ha gyógynövényeket is szeretne használni epehólyag műtét utáni csökkent vagy rendszertelen epefolyadék-elválasztás serkentésére, vagy ha az alacsony epefolyadék-termelésből fakadó emésztőrendszeri panaszok (pl. hasmenés) megszüntetéséhez a gyógyszeres és az életmódterápia mellett gyógynövényeket is alkalmazna egészségtámogató céllal.
Articsókalevél
Fokozza az epefolyadék kiválasztását, amely nagy mennyiségű koleszterint tartalmaz. Ezáltal elősegíti a máj koleszterinkészletének csökkentését, ami a vérben lévő koleszterinből pótlódik, így csökkenhet az erekben áramló koleszterin mennyisége. Hatóanyagai (luteolin, cinarozid) gátolják a koleszterin termelődését is a májban, valamint segítenek megőrizni az érfalak rugalmasságát.
Kurkumagyökér
Fokozza az epefolyadék elválasztását, amelynek fontos szerepe van a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E, K) felszívódása szempontjából is. Nagyobb mennyiségben fogyasztva lassítja a cukrok felszívódását az emésztőrendszerből, ezzel segíti az egészséges testsúly megtartását.
Orvosi rozmaring levél
Fokozza az epetermelést. Májvédő hatású hatóanyagokat tartalmaz, amelyek összefüggésben vannak antioxidáns hatásával is.
Pitypang herba és gyökér
A máj egészségének támogatására hagyományosan alkalmazott gyógynövény. Keserűanyagai fokozzák az epefolyadék elválasztását, a gyökerében lévő oligoszacharidok gátolják a koleszterin visszaszívódását a bélrendszerből.
Mezei katáng herba és gyökér
A nagyobb mennyiségben fogyasztott mezei katáng májvédő hatása kísérletesen igazolt, csökkenti a vérből kimutatható májenzimek mennyiségét. Keserűanyagai emésztésjavítók, a gyökér magas inulintartalma miatt nagy mennyiségben fogyasztva prebiotikus hatású, így segíthet az egészséges bélflóra kialakításában.
A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.
BEVIZSGÁLT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ GYÓGYNÖVÉNYEKBŐL
Termékünket mindig az elérhető legjobb alapanyagokból gyártjuk. A makroszkópos és mikroszkópos, valamint az organoleptikus vizsgálatok és a szuperfinom por szemcseméret meghatározása saját minőségi szabványaink szerint történik. A termék gyártói minőségi tanúsítványa ide kattintva tölthető le.
"ACRLAB" MINŐSÉGTANÚSÍTÓ VÉDJEGY
A laboratóriumi vizsgálatokban állandó partnerünk az ACCREDIT Laboratórium Kft, amely az ACRLAB minőségtanúsító védjegy használatát minden esetben gyártási tételenként engedélyezi. A termékkel kapcsolatos részletes analitikai vizsgálatok eredményei letölthetők a laboratórium honlapjáról ide kattintva.
Gyártásunk minőségbiztosítási folyamatairól ide kattintva olvashat bővebben.