Kérdése van?
06309628617
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van?
06309628617
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Akciók
Élelmiszer
Mentes élelmiszerek
Paleolit termékek
Étrend-kiegészítő
BIO termékek
Kozmetikum
Gyógynövény
Vitaminok, étrend-kiegészítők
Higiénia
Tisztítószer
Könyvek, magazinok
Marketplace termékek
Nature Cookta basic útifűmaghéj 150 g
1 510
Ft
Kosárba
Gabonamagvak, darák, őrlemények
Élelmiszer
Tartós élelmiszerek
Gabonamagvak, darák, őrlemények
Előző termék
Következő termék
Nature Cookta basic útifűmaghéj 150 g
Cikkszám:
BJ45257
Raktáron
19 db
1 510
Ft
Egységár:
10
Ft/g
150
Szállítási idő
:
1-3 munkanap
Szállítási díj
:
990 Ft -tól
Szállítási partnerünk
:
MPL
Fizetési mód
:
Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
További adatok
Kosárba
Nature Cookta basic útifűmaghéj 150 g
Részletek
Összehasonlítás
Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek
Konyhai felhasználása egészen a levesektől a desszertekig terjed, ételeink laktatóbbá válnak a gazdag rosttartalmú útifű maghéjnak köszönhetően. Az akár fehérliszt helyett is használható, sűrítésre, zselésítésre kiválóan alkalmas konyhai alapanyag rosttartalma rendkívül magas, ezért rostbevitelünk növelésére kifejezetten ajánlott. A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Létezik egy növény, mely Indiánból és Iránból származik, de egyre nagyobb ismertségnek örvend már hazánkban is. Ez a növény a psyllium husk, avagy az útifű maghéj. Főképp gyógyászati célokra használják, de ételeink elkészítésénél is sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít, segítve ezzel a rostdús táplálkozást, melyben igencsak hiányt szenvedünk manapság. Jótékony hatása nagy vízmegkötő képességének köszönhető: folyadékkal érintkezve zselészerű anyaggá válik, melynek fogyasztásával javíthatunk emésztésünk egyensúlyán. Kúraszerű alkalmazásához egy evőkanál útifű maghéjat keverjünk el 2 dl vízben vagy más folyadékban, és azonnal fogyasszuk el, hogy a zselésedés már a gyomorban kezdődhessen meg. Az emberi szervezetnek naponta körülbelül 35% rostbevitelre van szüksége. Egy átlagos embernél ez körülbelül 15%. Az útifű maghéj kitűnő megoldás a napi rostbevitel növeléséhez, hiszen körülbelül 85%-a rost. Így ha ételeink egy részében felhasználjuk, már nagyon sokat segítünk szervezetünknek. Konyhai felhasználása egészen a levesektől a desszertekig terjed, ételeink laktatóbbá válnak a gazdag rosttartalmú útifű maghéjnak köszönhetően. Paleós kenyereknél gyakran előfordul, hogy vizessé válik a tészta. Ez megelőzhető útifű maghéj használatával. A kenyérre kenhetünk maghéjjal dúsított vajat, pástétomot, esetleg fűszeres olajt, és máris készen van a rostban gazdag reggeli. Müzlibe szintén keverhető. Leves főzésénél rántás helyett is használhatjuk, sőt, főzelékek sűrítésére fehérliszt helyett is. Akár teljes mértékben helyette, vagy csak egy részével elkeverve. Tésztaételeink szószainak sűrítésére is kiváló. Előnye, hogy teljesen jól elkeverhető hideg folyadékban is, emiatt kitűnő lehetőség főzés nélküli pudingok elkészítéséhez: például gyümölcsös, diós, mandulás keverékhez keverjünk kókusztejszínt, esetleg almalében áztatott mazsolát, és annyi maghéjat, hogy puding állagú masszát kapjunk. Nem csak finom, hanem rendkívül egészséges desszertet kapunk végeredményként.
Adatok
Listaár
:
1 258 HUF
Gyártó
:
Nature Cookta
EAN
:
5999884818823
Tömeg:
160 g/db
Hasonló termékek
Árukereső.hu
Akciók
Élelmiszer
Mentes élelmiszerek
Paleolit termékek
Étrend-kiegészítő
BIO termékek
Kozmetikum
Gyógynövény
Vitaminok, étrend-kiegészítők
Higiénia
Tisztítószer
Könyvek, magazinok
Marketplace termékek
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Rendben