Kérdése van? 06309628617
Elsősorban immunrendszer támogatására javasolt. Mitől igazi „szupergyümölcs” a homoktövis? A homoktövis bogyó az egyik legtáplálóbb gyümölcs a növényvilágban: vitamin- és tápanyagtartalmáról a tudományos szakirodalom is elismerően beszél. Több mint 190 biológiailag aktív anyagot tartalmaz: 18 féle aminosavat, B1-, B2-, K-, C-, A- és E-vitamint, folsavat, egészséges zsírsavakat, legalább 60 féle antioxidáns vegyületet, 20 féle ásványi anyagot és még rengeteg további hasznos tápanyagot. Figyelmeztetés: terhesség vagy szoptatás alatt kérje ki kezelőorvosa tanácsát a termék szedése előtt!
Íme, még néhány érdekes tény a homoktövisről:
Immunerősítés A homoktövis az egyik leggazdagabb forrása a kiválóan felszívódó, természetes C-vitaminnak. Nagyon magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően vírusellenes és antibakteriális tulajdonságokkal is bír, valamint sok egyéb vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet találhatunk összetevői között. Mindezek miatt a homoktövis segíthet a sejtkárosító szabad gyökök semlegesítésében, a sejtmegújulás folyamatában, az egészséges immunrendszer fenntartásában, a fertőzések elleni harcban. Erős antioxidáns és gyulladásgátló hatása miatt fontos szerepe lehet a betegségmegelőzésben, az öregedési folyamat lassításában. A máj védelme Kutatók felfedezték, hogy a homoktövis hatóanyagai védik a májsejteket a méreganyagokkal szemben, illetve szerepük lehet a májbetegségek kiegészítő kezelésében és megelőzésében. A gyomor betegségei ellen A homoktövist sok-sok évszázada használja a népi gyógyászat gyomorpanaszok, gyomorfekély kezelésére és a modern klinikai vizsgálatok valóban megerősítették kedvező hatását ezen a téren. Kutatások során sikerrel alkalmazták a gyomorfekély kezelésében, minden bizonnyal azért, mert normalizálja a gyomorsav termelését és csökkenti a gyulladást. A tudományos kutatások természetesen jelenleg is folynak, napról napra tovább bizonyítva a homoktövis csodálatos erejét! Összetevők: homoktövis gyümölcshús őrlemény, növényi kapszula, emulgeálószer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói)