Kérdése van?
06309628617
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van?
06309628617
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Akciók
Élelmiszer
Mentes élelmiszerek
Paleolit termékek
Étrend-kiegészítő
BIO termékek
Kozmetikum
Gyógynövény
Vitaminok, étrend-kiegészítők
Higiénia
Tisztítószer
Könyvek, magazinok
Marketplace termékek
Sukrin szirup gold 450 g
4 655
Ft
Kosárba
Szirupok
Élelmiszer
Tartós élelmiszerek
Szirupok
Előző termék
Következő termék
Sukrin szirup gold 450 g
Cikkszám:
BJ95237
Raktáron
7 db
4 655
Ft
Egységár:
10
Ft/g
450
Szállítási idő
:
1-3 munkanap
Szállítási díj
:
990 Ft -tól
Szállítási partnerünk
:
MPL
Fizetési mód
:
Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
További adatok
Kosárba
Sukrin szirup gold 450 g
Részletek
Összehasonlítás
Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek
Sukrin Szirup Gold 450 g Próbáld ki a Sukrin termékcsalád új tagjait, a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin JuharSzirupokat. Az új Gold Szirup alacsony kalóriatartalmú. Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a Gold Szirup kíméletes a vércukorral, ráadásul teljesen gluténmentes, laktózmentes, fruktózmentes és vegán. Géntechnika nélkül készül! Két evőkanálnyi a nagyszerű szirupból a következő tulajdonságokkal büszkélkedhet: - kevesebb mint 0,5 g cukor - 7 g élelmi rost - 2 g cukoralkohol (eritrit) - nettó szénhidrát: 1 g Továbbá, a Gold Szirup ?kevesebb, mint 2 % cukortartalom ?garantáltan gluténmentes ?és feleannyi a kalóriatartalma mint a méznek vagy más, cukros szirupoknak. Az új szirup ugyanolyan édes, mint a méz vagy más, hagyományos szirupok, és ideális palacsintához, gofrihoz, joghurthoz, reggeli kásához, fagylalthoz és más desszertekhez, vagy akár egy barbecue szósz ízesítésére, illetve sütéshez is! Más házi készítésű marinádokhoz és dresszingekhez is kiváló! A Sukrin Szirup segítségével a házilag készített kekszek belül finom puhák, kívül pedig jó ropogósak lesznek. Minden olyan ételben használhatjuk egészségesebb édesítőként, ahol eddig mézet használtunk. A Termék természetesen GMO-mentes is. Bővebben az összetevőkről Kukoricakeményítő A rezisztens keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes hidrolízis a természetben is utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő. Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban kikristályosodást eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint az eritrit – a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a hagyományos cukor. Melasz A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g termékben): Energia607 kJ / 149 kcal Zsír0 g - ebből telített zsírsavak0 g Szénhidrát21 g - ebből cukor1,8 g -ebből poliolok14 g Rost49 g Fehérje0 g Só0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost (kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok), Melasz, Só. Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az alternatív termékekkel 100 g-banSukrin Gold SzirupBatáta szirupAgave szirupHagyományos szirupokMéz Energia (kcal)149217294297328 Zsír00000 Szénhidrát2133717482 - amelyből poliolok14---- - amelyből cukrok1.833717482 Élelmi rost4938500 Fehérje02000 A Sukrin Szirup és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.
Adatok
Listaár
:
4 655 HUF
Gyártó
:
Sukrin
EAN
:
7090017542009
Tömeg:
485 g/db
Hasonló termékek
Árukereső.hu
Akciók
Élelmiszer
Mentes élelmiszerek
Paleolit termékek
Étrend-kiegészítő
BIO termékek
Kozmetikum
Gyógynövény
Vitaminok, étrend-kiegészítők
Higiénia
Tisztítószer
Könyvek, magazinok
Marketplace termékek
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Rendben