Kérdése van?
06309628617
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van?
06309628617
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Akciók
Élelmiszer
Mentes élelmiszerek
Paleolit termékek
Étrend-kiegészítő
BIO termékek
Kozmetikum
Gyógynövény
Vitaminok, étrend-kiegészítők
Higiénia
Tisztítószer
Könyvek, magazinok
Marketplace termékek
Sukrin szirup karamell 450 g
4 655
Ft
Kosárba
Szirupok
Élelmiszer
Tartós élelmiszerek
Szirupok
Előző termék
Következő termék
Sukrin szirup karamell 450 g
Cikkszám:
BJ95238
Raktáron
10 db
4 655
Ft
Egységár:
10
Ft/g
450
Szállítási idő
:
1-3 munkanap
Szállítási díj
:
990 Ft -tól
Szállítási partnerünk
:
MPL
Fizetési mód
:
Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
További adatok
Kosárba
Sukrin szirup karamell 450 g
Részletek
Összehasonlítás
Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek
SUKRIN Szirup Karamell 450 g Itt az új cukormentes Szirup. Finom és selymes íz! Leírás Próbáld ki a Sukrin termékcsalád új tagjait, a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin JuharSzirupokat. Az új karamellás szirup egy rostgazdag szirup, mely egészséges alternatívája a hagyományos cukorszirupnak és a karamellnek, ráadásul teljesen gluténmentes, laktózmentes, fruktózmentes és vegán. Géntechnika nélkül készül! ?rostban gazdag ?garantáltan gluténmentes ?természetes édesség, hozzáadott cukor nélkül A Sukrin szirupok természetese gazdagok rostban, kellemesen édesek, és mindez abszolút zéró hozzáadott cukor nélkül. Bővebben az összetevőkről Kukoricakeményítő A rezisztens keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az eljárás neve az enzimes hidrolízis. Az enzimes hidrolízis a természetben is utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes derítését említhetjük. Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő. Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat. Szorbitol A szorbitol egy cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban kikristályosodást eredményezhetne. Eritritol Az Eritritol egy és ugyanaz, mint az eritrit – a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz. Szteviol glikozidok A szteviol glikozidokat a Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a hagyományos cukor. Melasz A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét. Só Egy kis mennyiségű sót is adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket. Tápérték adatok (100 g termékben): Energia607 kJ / 149 kcal Zsír0 g - ebből telített zsírsavak0 g Szénhidrát21 g - ebből cukor1,8 g -ebből poliolok14 g Rost49 g Fehérje0 g Só0,07 g Összetevők: Kukoricából nyert rost (kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok), Melasz, Só. Allergének: nincs! A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban: Tápanyagtartalom összehasonítva az alternatív termékekkel 100 g-banSukrin Gold SzirupBatáta szirupAgave szirupHagyományos szirupokMéz Energia (kcal)149217294297328 Zsír00000 Szénhidrát2133717482 - amelyből poliolok14---- - amelyből cukrok1.833717482 Élelmi rost4938500 Fehérje02000 A Sukrin Szirup és a Diabétesz A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.
Adatok
Listaár
:
4 655 HUF
Gyártó
:
Sukrin
EAN
:
7090017542177
Izesítés
:
Karamellás
Tömeg:
485 g/db
Hasonló termékek
Árukereső.hu
Akciók
Élelmiszer
Mentes élelmiszerek
Paleolit termékek
Étrend-kiegészítő
BIO termékek
Kozmetikum
Gyógynövény
Vitaminok, étrend-kiegészítők
Higiénia
Tisztítószer
Könyvek, magazinok
Marketplace termékek
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Rendben